Brezžični polnilnik PARO

Brezžični polnilnik PARO je več kot odlično darilo za pare, saj ima na voljo dve polnilni postaji. Njegova površina je iz bambusa, kar bo gotovo navdušilo vse ljubitelje okolju prijaznih tehnologij in materialov. Na voljo je tudi USB-C vhod, pri katerem gre za tehnološko napredno tehnologijo, ki bo postopoma nadomestila zastarele mikro USB vhode.
Tehnične specifikacije: –vhodni napajalni tok USB-C: 5V/2,4A; – brezžični izhodni napajalni tok: 5V/0,7A; stopnja pretvorbe: 70%; razdalja brezžičnega polnjenja < 5 mm. Dimenzije: 155 x 61 x 10 mm Material: bambus, plastika

Cena:
18,19 

2017 na zalogi

Kategorija:
Šifra:09114
Izdelki so na zalogi v centralnem skladišču znotraj EU. Dobavni roki izdelkov brez potrebne dodelave so med 3-10 delovnih dni. Cene so brez DDV in ne vsebujejo stroška poštnine. V ceno ni všteto grafično oblikovanje. Podoba artiklov lahko delno odstopa od teh na ponudbi, odvisno od dobavitelja. Nekateri poslovni ter promocijski artikli so dobavljivi v minimalno določenih količinah, minimalna vrednost skupnega naročila pa je 60€ brez DDV.