Palica za fotografiranje – Selfie Stick SELFIE MINI

Izdelki so na zalogi v centralnem skladišču znotraj EU. Dobavni roki izdelkov brez potrebne dodelave so med 3-10 delovnih dni. Cene so brez DDV in ne vsebujejo stroška poštnine. V ceno ni všteto grafično oblikovanje. Podoba artiklov lahko delno odstopa od teh na ponudbi, odvisno od dobavitelja. Nekateri poslovni ter promocijski artikli so dobavljivi v minimalno določenih količinah, minimalna vrednost skupnega naročila pa je 60€ brez DDV.

Teleskopski ročaj SELFIE MINI vam omogoča fotografiranje brez dotika telefona – zahvaljujoč vgrajenemu kablu z mini vtičem. Majhen in zložljiv SELFIE MINI se zlahka pospravi v nahrbtnik ali torbo. Velikost držala je primerna za telefone širine od 6 do 7,5 cm. Združljiv z iOS 5.0 (ali več) in Android OS 4.0 (ali več, to je večina telefonskih modelov). OPOZORILO: Gumb za sprožilec na palici ni združljiv z vsemi telefoni Android.

Če funkcija ne deluje:
1. Preverite nastavitve privzete aplikacije kamere za možnosti tipke za glasnost (imena se lahko razlikujejo glede na programsko opremo). Če so te nastavitve na voljo, nastavite tipko za glasnost na »sliko« ali »zaklepanje« (odvisno od programske opreme).
2. Če aplikacija za kamero ne vsebuje nastavitev za tipke za glasnost, v trgovini Play naložite aplikacijo Camera Selfishop Camera, ki vam omogoča, da posnamete slike z zaklopom palice.

Dimenzije: min. dolžina 150, max. 515 x 50 mm
Material: plastika, kovina, silikon
Barva: črna

Cena:

1,81 

Out of stock

Tags:, ,
Category:
SKU:09065-02

Additional information